ZONGULDAK / EREĞLİ - Kurtlar Ortaokulu

Kurtlar Ortaokulu

Adres
KURTLAR KÖYÜ PAZARPINARYENİ PAZAR MEVKİİ PAZARPINAR KÜME EVLERİ NO 45 EREĞLİ / ZONGULDAK
Vizyon
Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla, bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmek..
Misyon
Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir okul olmak ilkemizdir.
Başarılar
1 ZONGULDAK FEN LİSESİ 1 DEVREK FEN LİSESİ 1 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
DERS BAŞLANGICI: 09:00 DERS BİTİŞİ: 15:40
KALORİFER
Ulaşım
Okul öğretmenleri, öğretmen servisi ile toplu olarak ulaşım sağlamaktadırlar. Ayrıca Kdz Ereğli´den (ilçe merkez) Kaptaş,Kurtlar Köyü araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Öğretmen ve öğrenci servisleri
KÖY
İLÇE MERKEZİNE "17 km" İL MERKEZİNE "56 km" UZAKLIKTADIR.
Kız -Erkek Futbol Takımları