T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / EREĞLİ - Kurtlar Ortaokulu

YILDIZ KIZLAR FUTBOL TAKIMININ GALİBİYETİ

Okulumuz Kurtlar Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol müsabakalarına; Gazipaşa Ortaokulu (Bolu), Büyükşehir Belediyesi Zafer-Atıcılar Ortaokulu (Bursa), Küçükçekmece Tema İstanbul Ortaokulu (İstanbul), Kazım Karabekir Ortaokulu (İstanbul), Gebze Mesude İşman Ortaokulu (Kocaeli), ve Paris Ortaokulu’nun (Sakarya) yer aldığı finallere Zonguldak’ın temsilen katılan Kurtlar Ortaokulu; maçlarını A grubunda oynadı.

Aynı zamanda Kurtlar Ortaokulu Beden Öğretmeni Buğra Polat tarafından finallere hazırlanan Kurtlar ekibi, grubunda oynadığı ilk karşılaşmada Gebze ekibini 3-0 yendi.

Grubun ikinci karşılaşmasını Küçükçekmece’ye 1-0 yenilerek geçen Kurtlar Ortaokulu Kızları grubun son maçında ise Bolu ekibini 5-1 farkla yenerek grubunu 2. Bitirdi.

Statü gereği A ve B grubunda oynanan karşılaşmalar sonucu grup birincileri Küçükçekmece ile Büyükşehir Belediyesi (Bursa) takımlarının direk olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı elde ettiği müsabakalarda finallere gidecek üçüncü takım ise iki grup ikincisinin oynayacağı karşılaşma sonunda belli oldu.

Buna göre B Grubu ikincisi kazım Karabekir Ortaokulu’nun 2-1 ile geçen Kurtlar Ortaokulu, Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Kurtlar Ortaokulu’nun katılmaya hak kazandığı ve 18 Nisan’da oynanacak Türkiye Finalleri’nin yeri ise ileriki günlerde belirlenecek.

Yıldız Kızlar Futbol takımını ve onları hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Buğra POLAT'ı tebrik eder, emeği geçen başta okul müdürümüz olmak üzere diğer öğretmenlere de teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 09:22 - Görüntülenme: 63
Kaynak: https://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=401956
  Beğen | 1  kişi beğendi